Posvätný spôsob stravovania

Podľa Roya Littlesuna

Ako a kam si môžem ochutnávku objednať?

Odporúčaný dobrovoľný príspevok za ochutnávku je 9,50 eur. 

Doprava je 0,50 eur. 

Rozvážacie lokality: Klokočina, Šúdol, Centrum, Kalvária, Zobor

Ak sa jedná o dlhšiu trasu napr. Krškany treba urobiť objednávku min. 2 ochutnávok. 

Ochutnávka jedál

Ste pripravený zbúrať stereotypy o tom, že zdravé jedlo nie je chutné?

Pre členom nášho o. z. pripravujeme ochutnávky jedál, ktoré vás presvedčia o tom, že zdravé jedlo môže byť naozaj lahodné, plné príjemných chutí a vizuálne príťažlivé. Navyše sa na vlastnej koži presvedčíte o tom, že zdravé jedlo zasýti, no nezaťaží trávenie. Jedna ochutnávka vypovie viac než tisíc slov.

Ochutnávka zahŕňa Miso polievku a ochutnávkový tanier v pomere 50% obilniny, 25% tepeľne opracovanej zeleniny, 15% strukoviny a 5% tvorí kvasená zelenina

Referencie od ochutnávačov

Spediterka moja najrýchlejšia nitrAnska☝🏻 dnes to bola zase šmakocinka tie pšenové gule💥💥💥 kde ty na to chodíš🙏🙏🙏 a chvalabohu,že na to chodíš 🤣🤣🤣🤣
Zuzi, toto bol orgazmus dnes🙏🙏👍👍👍 ty brdo, všetko som zjedla😃😃 na jednu šupu😎 ĎAKUJEM,že môžem❤️❤️
Ďakujeme Zuzka🥰 My sme si dnes veeeeľmi pochutili. Ja som do tých palaciniek zamilovaná😜 Ďakujeme všetky a všetci❤
tím lekárov z Nitry

Formulár nižšie slúži na tvoju správu pre mňa ♥

Žena alchymistka

Veľa z nás si možno neuvedomuje, že žena bola kedysi alchymistkou v kuchyni. Poznala spôsoby a princípy prípravy pokrmov, mala pod kontrolou oheň a pripravovanou stravou ovplyvňovala kvalitu fyzického a duchovného vývoja celej rodiny. Tajomstvo nášho zdravia totiž spočíva v kvalite našej krvi a tú zase ovplyvňuje strava, ktorú prijímame. Za jeden deň sa obnoví jedna desatina krvnej plazmy, za 10 dní sa teda vymení celá plazma.

V priebehu siedmych rokov sa dokážu obnoviť bunky celého nášho tela, a ich kvalita záleží takisto na kvalite prijímanej stravy.

Obilné zrno je kompletnou výživou pre telo i ducha. Celé obilné zrno vo forme kaší, chlebov, či ako príloha je základnou potravinou pre výživu tela a mysle už po tisíce rokov, v súčastnosti, žiaľ, zaberá veľmi malú časť našich jedálničkov. Našim zámerom je napraviť to.

Pod našimi rukami vznikajú pokrmy pripravované tradične na ohni, ktoré sú sýte, no tráviaci trakt zaťažujú iba minimálne. Navyše veríme, že ak si pri jedle doprajete čas a budete dôkladne prežúvať, okrem upokojenia mysle a uvoľnenia tela, to bude mať vplyv aj na dôkladné premiešanie stravy so slinami a následné ľahšie trávenie.

Škola varenia

Pripravili sme pre Vás kurzy, na ktorých Vás naučíme princípy prípravy vyvážených pokrmov.

Kurzy zahŕňajú teoretickú časť, kde si povieme základné informácie potrebné k príprave zdravých jedál. Spoločne si navaríme, takže sa prakticky naučíme ako používať a zapájať jednotlivé suroviny, zároveň v procese varenia bude priestor na otázky "čo?", "prečo?" a "ako?". Nakoniec pri spoločnom stolovaní pozdieľame svoje zážitky a skúsenosti, a vychutnáme si skvelé jedlo v príjemnej spoločnosti.

Piatok

20. Apríl 10:00-14:00

Srdečne Vás pozývame do Školy ŽIAKOV ROYA LITTLESUNA, tentokrát nás čaká téma JARI, JARNEJ Očisty, VITALITY, viac o ORGÁNOCH, ktoré si treba na JAR PODPORIŤ, AKO a Čím...
Určite nebude chýbať super čajík a zdravý koláčik.
Dobrovoľný odporúčaný príspevok
je 39 Eur
Miesto konania: Priestory pre tvory, Južná 209/7, bývalá budova Agromont, Nitra

Povedali o škole varenia...

Ďakujeme za veľmi podnetné, srdečné, ľudské stretnutie, s množstvom zaujímavých informácií a praktických ukážok. A večera bola skvelá.
Patrícia, Michal a Janka